Eilen käytiin treeneissä. Reenasin Cillan kanssa penturyhmien häiriöiden ollessa vieressä. Ensin paikallamakuu lyhyestä matkasta ja lyhyet ajat piilossa, pysyi hyvin. Sitten aika paljon seuraamista, seuraavaksi maahanmenoa ja seisomista sekä suora luoksetulo. Valan kanssa otettiin toisen ryhmän seassa seuraamista, idaria (pelkkää neliön kiertoa + asentoja), suora luoksetulo ja ohjattu. Ohjattu meni hyvin, mutta merkillä oli nyt aika rauhaton teputtelija ja korjaa vielä asentoaan lo:n "käsky" sanasta. Merkillä seisomista pitäisi nyt vahvistaa erikseenkin. Kiitos Hertalle avusta! :-)

Viime perjantaina käytiin Piritan kanssa hallilla reenailemassa päivällä. Leo oli mukana, hyvänä häiriönä. Onneksi Piritta aina välillä nappasi pikku liikkeenohjaajan matkaansa. ;-) Ensin Cilla otti paikallamakuun yksin. Ensin se nousi istumaan kun unohdin itseni piiloon.. mutta otettiin useampi toisto lyhyemmällä aikaa niin pysyi hyvin. Otettiin luoksetulon pysäytystä, noutoa ja hyppyä.
Vala otti ruutua ja ohjattua. Ruudussa paikka löytyi paremmin, mutta tuli hiukan sivuun kun palkkaukseni oli niin onnetonta...Mutta vauhtia riitti. Ohjattu meni hyvin, merkin haki hienosti. Otettiin siten päin että ruutu oli vieressä häiriönä. Ensin oikea puoli, sitten vasen. Molemmat hyvin.