Eilen reenailtiin melko lyhyesti pihalla pakkasen puremina. Kokeiltiin Cillan kanssa kaikki avo-luokan liikkeet paikallamakuuta ja hyppyä (joka on hautautunut lumihankeen..) lukuunottamatta. Kaikki sujui jo varsin mallikkaasti, eihän siinä avoimessa luokassa paljoa asiat vaikene, lähinnä paikallamakuu ja uutena nouto. Nouto sujui liikkeenä jo melko ripeästi, Cillan ote ei ole hirveän tiukka mutta se on naksulla oppinut pitämään kapulaa "paikallaan" ja purematta (jos jauhaa, ei palkkaa tai paremminkin jotta "saa" kapulan pois suusta sitä täytyy aina pitää rauhallisesti). Paikallamakuuta ollaan tehty jo jonkin verran piilossa lyhyeltä matkalta ja jatketaan eteenpäin... Aiomme seuraavan kerran osallistua avoimeen luokkaan, en vielä tosin tiedä milloin.

Vala teki vähän seuraamista, lähinnä hidasta käyntiä ja kaukoja (m-i, m-i-s, i-s). Paljon ei pystytty tekemään kun tassut alkoi paleltumaan...molemmilla. :)

Hiukanhan tuo on jo lauhtunut, vain -16! Kohta jo parempi ulkonakin reenailla. Tuossa läheisellä parkkipaikalla onkin hyvä valaistus iltaisin joten täytyy alkaa käyttää sitä reenailussa iltaisin...